Lëmsh

24-vjeçari bëhet miliarder brenda natës

 

Ai është 24 vjeç. Rastis që të festojë me Rihanna-n dhe Bella Hadidin. Në kohën e lirë sheh ndeshje basketbolli. Të martën u bë miliarder.

Eric Tse, i diplomuar për financë në fakultetin prestigjoz Wharton School of Finance në University of Pennsylvania në Amerikë, të martën, iu dhuruan 3.88 miliardë dollarë nga aksionet e kompanisë së familjes së tij.