Lëmsh

Udhëtari kapet duke tharë çorapet në dritaren e aeroplanit gjatë fluturimit

Udhëtari kapet duke tharë çorapet në dritaren e aeroplanit gjatë fluturimit
 

Kur jeni duke bërë një udhëtim të gjatë me aeroplan dhe afër jush është ulur një fëmijë, mund të jetë një ankth i madh por duket se edhe disa të rriturve nuk mund t’iu besohet.

Një udhëtar në një fluturim së fundmi i tmerroi udhëtarët e tjerë pasi këtë fluturim ai e përdori si një mundësi për të tharë çorapet e tij duke i varur ato në dritaren e vogël të aeroplanit, shkruan “The Mirror” , transmeton Koha.net.