Lëmsh

Arrihet me sukses fluturimi më i gjatë në botë - 16,200 km për rreth 20 orë

Arrihet me sukses fluturimi më i gjatë në botë - 16,200 km për rreth 20 orë

Fluturimi më i gjatë në botë është testuar në mënyrë të suksesshme - me 50 pasagjerë dhe ekipin në bord kanë fluturuar për rreth 20 orë nga New Yorku në Sydney, Australi.

Aeroplani Qantas Flight 7879 ka fluturuar rreth 16,200 kilometra për 19 orë e 16 minuta – duke ateruar në Australi herët në mëngjesin e së dielës me karburant të tepruar.