Del në shitje xhaketa me ngrohje për njerëzit që kanë ftohtë

Del në shitje xhaketa me ngrohje për njerëzit që kanë ftohtë

03 October 2019 10:26

Ndërkohë që stina e dimrit po afron, dizajnuesit kanë prodhuar xhaketën më speciale të bërë ndonjëherë, e cila mund t'ju ngrohë.

Temperaturën e xhaketës mund ta kontrolloni përmes smartfonit tuaj duke shkarkuar aplikacionin përkatës, shkruan ‘Daily mail’.

Xhaketa mund të ofrojë temperaturën që ju dëshironi për 13 orë, dhe mund të arrijë maksimum 50 gradë Celsius në vetëm gjashtë minuta.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme