Lëmsh

Ky fëmijë quhet Google, prindërit shpresojnë të bëhet po aq i dobishëm

Ky fëmijë quhet Google, prindërit shpresojnë të bëhet po aq i dobishëm
 

Google, përveç që është emri i ueb-it, tash këtë emër e mban edhe një djalë indonezian.

Andi Cahya Saputra dhe gruaja e tij Ella Karin, në nëntor të 2018-s sollën në jetë djalin e tyre kur edhe vendosën ta quajnë Google.