Lëmsh

Spitali në Emirate nuk i jep vajzën e sapolindur nëse nuk paguan 110 mijë euro

Spitali në Emirate nuk i jep vajzën e sapolindur nëse nuk paguan 110 mijë euro

Një baba i ri me nënshtetësi britanike, i martuar me një grua nga Emiratet e Bashkuara Arabe, kishte në plan të vendosej bashkë me të në Angli.

Por gruas iu refuzua viza dhe u detyrua të qëndrojë më gjatë në vendin e saj, ku fëmija lindi para kohe.