Lëmsh

Ëndërron sikur gëlltiti unazën, kur zgjohet e kupton se vërtet e kishte gëlltitur

Ëndërron sikur gëlltiti unazën, kur zgjohet e kupton se vërtet e kishte gëlltitur

Më shumë sesa një ëndërr ishte një makth, ajo që përjetoi 29-vjeçarja Jenna Evans, banore në San Diego, në Shtetet e Bashkuara.

Gjatë natës ajo kishte pare një ëndërr “shumë të çuditshme”, pasi rrëfen në një postim që publikoi në Facebook dhe menjëherë u bë viral (ai tashmë ka tejkaluar 60 mijë pëlqime).