Lëmsh

Shpërblehet që zbuloi monedha floriri dhe objekte kulti në rrënojat e kishës, kjo e padit

Shpërblehet që zbuloi monedha floriri dhe objekte kulti në rrënojat e kishës, kjo e padit

Një person përdori pajisje që dikton praninë e metaleve për të zbuluar një thesar me vlerën mbi 2.2 milionë euro.

Derek MekLenan, në Skoci, gjeti monedha floriri, argjendi dhe objekte fetare në një fushë të Gallouejit, 5 vite më parë.