Lëmsh

Shitet pallati në Gjermani të cilit ku gurin e themelit ia vuri Gorbaçovi!

Shitet pallati në Gjermani të cilit ku gurin e themelit ia vuri Gorbaçovi!

Saksoni, 13 shtator – ”Glockenpalast” (”Pallati i bukur”) doli në shitje për një çmim fillestar prej 4,8 milionë eurosh, sipas faqes së internetit të pasurive të patundshme.

Pallati i përbërë nga një monument dhe një ndërtesë e madhe, në Gifhorn, në shtetin verior të Saksonisë së Poshtme, u përfundua gjashtë vjet më parë pas 16 vjet ndërtimi, duke ndërthurur stile të ndryshme të konstruksionit prej drurit rus.