Lëmsh

Burri lind fëmijë, pranon që meshkujt nuk e kanë idenë e lindjes

Burri lind fëmijë, pranon që meshkujt nuk e kanë idenë e lindjes
 

Freddy McConnell, e solli djalin e tij në jetë duke qenë ligjërisht mashkull, pra, babai i fëmijës.

Freddy McConnell, është një burrë transgjinor. Ai lindi si femër dhe bëri operacione për t’u kthyer në mashkull, por e mbajti mitrën në trup dhe nuk e hoqi, përcjell Shqiptarja.