Lëmsh

“Kryeveprat” e mutacioneve gjenetike ndër njerëz

“Kryeveprat” e mutacioneve gjenetike ndër njerëz

Natyra është një autor me një imagjinatë tepër të mirë. Përveç kafshëve dhe bimëve të mahnitshme, nuk ka harruar as njerëzit dhe u jep atyre veçori vërtet unike.

Thjesht hidhni një sy flokëve, syve dhe këtyre shenjave të këtyre njerëzve. Ato janë kryevepra të vërteta. 'Shqip' sjell disa foto të njerëzve unikë që dëshmojnë se natyra është një nga krijuesit më të mirë.