Lëmsh

Një grua shpëton rreth 100 qenë endacakë nga uragani në Bahama

Një grua shpëton rreth 100 qenë endacakë nga uragani në Bahama
 

Chella Philips nga Bahama mbijetoi nga uragani Dorian në kryeqytetin Nassau, e rrethuar nga afro 100 qenë endacakë që ajo i shpëtoi nga stuhia.

drejton një strehë qensh endacakë dhe ajo i solli kafshët në shtëpi gjatë stuhisë.