Lëmsh

Të famshmit që pëlqejnë video-lojërat

Video-lojërat janë një formë popullore e argëtimit për njerëz të panumërt në të gjithë globin dhe të famshmit nuk bëjnë përjashtim.

Sot kjo industri është multimilardëshe dhe në mesin e miliarda njerëzve që luajnë, patjetër që ka edhe shumë njerëz të famshëm.