Lëmsh

Frikë dhe “show” në Durrës, rrufetë shndritin bregdetin

Frikë dhe “show” në Durrës, rrufetë shndritin bregdetin

Mesnata e djeshme ka dhuruar një surprizë fantastike në qytetin e Durrësit. Të gjithë pushuesit, të pranishëm me pushime në qytetin bregdetar, kanë pasur mundësinë dhe fatin të shijojnë një pamje spektakolare.

Qindra shkarkesa atmosferike ndriçuan qiellin në plazhin e Durrësit, duke krijuar aty pranë, një atmosferë krejt ndryshe nga netët e tjera.