Lëmsh

Në SHBA kapet peshku me dy gojë

Në SHBA kapet peshku me dy gojë
 

Fotoja e një peshku me dy gojë u bë menjëherë virale, pasi u postua nga një grua në SHBA, e cila e kishte kapur në Nju Jork.

Gruaja, e quajtur Debi Geddes, tha për Fox News se peshku ishte i shëndetshëm dhe i fortë, edhe pse kishte dy gojë.