Lëmsh

Një aeroplan në Moskë bën ulje urgjente pasi përballet me tufë zogjsh

Një aeroplan në Moskë bën ulje urgjente pasi përballet me tufë zogjsh
Foto: Reuters dhe CNN

Njëzetetre persona, duke përfshirë pesë fëmijë janë dërguar në spital të plagosur, pasi aeroplani i kompanisë ajrore, Ural, ka bërë një ulje urgjente afër Moskës.

Kompania ka thënë të enjten se kryer uljen urgjente afër aeroporit Zhukovsky, pasi zogjtë kanë penguar drejtimin e aeroplanit.