Lëmsh

Kur seti fotografik për dasmë nuk shkon siç duhet

Kur seti fotografik për dasmë nuk shkon siç duhet
 

Tashmë janë në modë. Nuk ka dasmë pa setin fotografik të çiftit i cili duhet të jetë sa më origjinal, sa më i bukur dhe “që nuk e ka bërë askush më parë”.

Kjo duhej të ndodhte edhe për çiftin në video i cili kishte vendosur të bëjë setin fotografik në Meksikë mbi një motor uji.