Lëmsh

Vendosi kamerë afër shtratit për të parë pse kishte probleme gjatë gjumit, zbuloi se ishte macja e tij

Vendosi kamerë afër shtratit për të parë pse kishte probleme gjatë gjumit, zbuloi se ishte macja e tij

Gjumi është një pjesë e rëndësishme e jetës dhe pa një gjumë të mirë në shtrat ne do të ecnim si “të vdekur”.

Kështu që, kur dikush apo diçka po ua prish gjumin, ju do të dëshironi që ta zgjidhni këtë sa më parë.