Lëmsh

Qyteti i kaosit

Qyteti i kaosit

Është qyteti i gjashtë më i madh në Indi dhe me një popullsi prej 5 milionë banorësh, por vuan nga mungesa e elementit më jetik, ujit.

Bëhet fjalë për qytetin e Chennai-t.