Lëmsh

Kukulla e reja ‘Barbie’ me ngjyrë dhe në karrige me rrota

Kukulla e reja ‘Barbie’ me ngjyrë dhe në karrige me rrota
 

“Më gjithë përfshirëse dhe përfaqësuese”. Është ky motivi për të cilin Barbie ka vendosur të krijojë një kukull të re, me ngjyrë dhe në një karrige me rrota.

Në kuti përfshihet edhe një pedanë e kuqe, simbol i kapërcimit të barrierave arkitektonike.