Lëmsh

Lagjja më e pasur në Amerikë është e mbyllur, lejohen të hyjnë vetëm banorët

Lagjja më e pasur në Amerikë është e mbyllur, lejohen të hyjnë vetëm banorët
 

Quhet Fisher Island, dhe është një ishull pranë brigjeve të Majemit, ku mund të shkosh vetëm me traget ose me motoskafë taksi.

Banorët janë nga 50 vende të ndryshme të botës, dhe profesionet e tyre variojnë që nga sportistë të famshëm apo supermodele, e deri te avokatë dhe drejtues kompanish gjigante.