Lëmsh

Disa kuriozitete të veçanta rreth unazës së fejesës

 

Koncepti i unazës së fejesës mund të duket aq i vjetër sa vetë ideja e bashkimit të dy njerëzve, por kjo traditë zë fill shumë vite më vonë nga sa ne mund të mendojmë.

Dikur objekte dhe veprime të tjera simbolizonin premtimin e lidhjes së dy njerëzve në martesë.