Lëmsh

Aksidenti më i pazakontë, makina përfundon në pozicion vertikal

Aksidenti më i pazakontë, makina përfundon në pozicion vertikal

Padyshim që ky është aksidenti më i pazakontë që mund të keni parë ndonjëherë dhe kjo për shkak të pozicionit që ka përfunduar makina.

Siç shihet edhe në fotot e mëposhtme makina ka përfunduar e përplasur në pozicion vertikal me një shtyllë elektrike.