Lëmsh

Në Itali quhesh i moshuar vetëm pas moshës 75-vjeçare

Në Itali quhesh i moshuar vetëm pas moshës 75-vjeçare

Në Itali, mosha ka kohë që cilësohet vetëm një numër, pasi qytetarët do të konsiderohen “të moshuar” pas moshës 75 vjeç.

Vendimi është marrë nga Kongresi Kombëtar i Shoqërisë Italiane të Gerontologjisë dhe Geriatricisë (SIGG) në Romë.