Qeni i bie borisë së veturës, pasi iu vonua pronari

Qeni i bie borisë së veturës, pasi iu vonua pronari

14 May 2019 13:18

Një qen në Arizonë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës shihet në këtë video duke i rënë borisë, pasi ishte mërzitur duke ndenjur brenda veturës.

Ai kishte gjatë që qëndronte në veturë, ndërsa edhe pronari nuk po vinte. Qeni ishte në veturë dhe pronari kishte shkuar në kafe.

Mirëpo, pronari kishte qëndruar aq gjatë atje, saqë qeni u mërzit dhe ndaj i binte borisë. Vetëm pasi qeni i ka rënë vazhdimisht borisë, pronari është shfaqur afër veturës.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme