Lëmsh

Skulptura më e madhe e një shpendi, 10 vjet për ta ndërtuar

 

Për ndërtimin e skulpturës më të madhe në botë të një shpendi janë dashur 10 vjet punë.

Vepra 350 me 60 metra gjatësi, 46 gjerësi dhe 21 lartësi, ndodhet mbi një kodër 350 metra mbi nivelin e detit, në qytetin Çadajamangalam të Indisë.