Ecën foshnja 6 muajsh, prindërit besojnë se ka thyer rekord

Ecën foshnja 6 muajsh, prindërit besojnë se ka thyer rekord

25 April 2019 12:56

Prindërit besojnë se vajza e tyre mund të ketë thyer një rekord pak pasi mori hapat e para vetëm 6 muajshe. Freya Minter lindi në shtator në spitalin e Colchester në Essex, por Grace dhe Ryan e filmuan atë duke marrë rreze dielli, në kopshtin e tyre.

Grace dhe Ryan kaluan pashkët duke vrapuar pas vajzës së tyre Fraya, e cila sipas tyre ka qenë gjithnjë “një alarm” (shumica e fëmijëve nuk marrin hapat e tyre deri kur arrijnë rreth 10 muajsh).

“Ajo gjithmonë ka tentuar të luftojë gjumin dhe të mësojë gjërat shumë shpejt. Që 2 muajshe ka tentuar të qëndrojë në këmbë” -u shpreh nëna e vajzës/BW.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme