Lëmsh

Babai më i ndjekur në rrjetet sociale falë fotove gazmore me djalin

 

Një baba sa qesharak aq edhe i dashur ka fituar mijëra ndjekës në rrjetet sociale falë fotove gazmore të modifikuara të djalit të tij duke bërë punët e shtëpisë dhe shumë modele të tjera.

35-vjeçari Andreas Miezans nga Tonsberg, Norvegji, filloi të realizonte këto foto gjatë pushimit që ai kishte marrë pas lindjes së djalit të tij.