Lëmsh

Serbja këndon këngën e Remzie Osmanit, Salvini bën simbolin e shqiponjës

Serbja këndon këngën e Remzie Osmanit, Salvini bën simbolin e shqiponjës
 

Shumë fëmijë janë filmuar nga prindërit e tyre, duke kërcyer me siglën hyrëse dhe baletin e emisionit “Stop”.

Një qytetare serbe është filmuar në automjetin e saj, duke kënduar këngën e Remzie Osmanit.