Lëmsh

Aeroporti i Singaporit, për të shtatin vit radhazi më i miri i në botë

Aeroporti i Singaporit, për të shtatin vit radhazi më i miri i në botë
 

Çfarë e bën një aeroport “më të mirin në botë"? Pajisjet e teknologjisë së lartë? Stafi miqësor? Shërbim i shpejtë i emigracionit?

Sipas Skytrax World Airport Awards, për të qenë një udhëheqës global i udhëtimit, nënkupton përpjekjet e vazhdueshme për t’u përmirësuar, për t’u ripërtërirë dhe për të impresionuar.