Lëmsh

Kur policët i hedhin vetes aksidentalisht gaz lotsjellës

Kur policët i hedhin vetes aksidentalisht gaz lotsjellës

Një video e realizuar në Bullgari po shpërndahet shumë në rrjetet sociale.

Në tentativë për të shpërndarë turmën e protestuesve, një oficer policie hodhi gaz lotsjellës, por aksidentalisht e drejtoi nga kolegët e tij. Në video shihet momenti kur punonjësit e policisë po pastrojnë fytyrën dhe sytë me ujë pas hedhjes së gazit lotsjellës.