Lëmsh

Pëllumbi që u shit për 1.25 milion euro

 

Armando, i quajtur Lewis Hamilton midis pëllumbave, u shit në ankand për një rekord prej 1.25 milion eurosh.

Shtëpia e Ankandit Pipa tha se Armando pesëvjeçar ishte pëllumbi më i mirë bishtgjatë belg i të gjitha kohërave dhe ishte pensionuar kohët e fundit.