Lëmsh

Burrat më thashethemexhinj se gratë? E tregon studimi

Burrat më thashethemexhinj se gratë? E tregon studimi

Si traditë, gratë janë konsideruar më thashethemaxhije se burrat, sepse kur bashkohen bashkë, kalojnë kohën duke folur për gra të tjera dhe për jetën e njerëzve me të cilët jetojnë.

Por, prova të reja sugjerojnë se nuk janë të vetmet që duan thashethemet.