Kim Kardashian i paguan qiranë një ish të burgosuri për 5 vjet

Kim Kardashian i paguan qiranë një ish të burgosuri për 5 vjet

16 March 2019 10:33

Ajo nuk bën bujë vetëm me fotot që publikon, por dhe për faktin se është një humaniste e madhe.

Kim Kardashian këtë herë ka vendosur t’i paguajë qiranë e shtëpisë për pesë vite një ish të burgosuri, transmeton tvklan në Shqipëri.

Matthew Charles ka përfituar lirinë për sjelle të mirë, si rezultat i reformës së drejtësisë penale.

Për shkak të qëndrimit të tij për 20 vite burg, Charles e ka të pamundur të gjejë një shtëpi dhe të sigurojë punë si pasojë e të shkuarës së tij.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme