Lëmsh

Fillon shfaqja më e madhe e qenve në botë

 

Ka filluar në Britani shfaqja më e madhe e qenve në botë dhe do të zgjasë katër ditë në Birmingham.

Qenë të të gjitha formave dhe madhësive do të garojnë për vendin e parë në disa kategori.