Lëmsh

Nënë e bijë mbahen “peng” nga ... macja

Nënë e bijë mbahen “peng” nga ... macja

Nënë e bijë janë mbajtur “peng” nga macja, e cila papritur u bë agresive, por më pas ato i kanë shpëtuar zjarrfikësit. Kjo ngjarje ka ndodhur në Gjenova të Italisë.

Nëna dhe e bija e saj u sulmuan nga macja e cila i gërvishti dhe kafshoi deri sa i detyroi të mbyllen në një dhomë.