Lëmsh

Bill Gates fajëson lopët për ngrohjen globale

 

Njëri nga njerëzit më të pasur në botë dhe themeluesi i Microsoftit, Bill Gates, pohon se lopët dhe bakteret që ato lëshojnë janë fajtorë për ngrohjen globale.

“Kafshët që hanë barin kanë një stomak shumë të pazakontë, i cili përmban baktere që prodhojnë metan. Pra, lopët, në fakt, po shkarkojnë gaz natyror”, pohon ai, transmeton KosovaPress.