Lëmsh

Peshku i ngrirë në -21 gradë ngjallet me ujë të nxehtë

 

Një video e publikuar në internet shfaq një peshk të ngrirë që ngjallet kur pesë persona e fusin në ujë të nxehtë.

Videoja e realizuar në Japoni tregon peshkun që ngrihet në një temperaturë -21 gradë. Këta persona e marrin peshkun e ngrirë dhe e vendosin në një enë të madhe plastike që kishte ujë të nxehtë.