LAJMET E MBRËMJES

1.3 milionë euro për ndërtimin e çerdheve shkojnë për projekte tjera

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Fajin për mos shfrytëzimin e 1.3 milionë nga 6.5 milionë euro të parapara për ndërtimin e çerdheve, ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ua faturoi drejtorive komunale të Arsimit. E disa nga drejtorët komunal të arsimit kanë thënë se mosshfrytëzimi i mjeteve është pasojë e neglizhencës së Ministrisë

Në vendin ku para një viti në kryeqytet, ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci dhe kryeministri Albin Kurti e vendosën gurthemelin për ndërtimin e një çerdhe në lagjen Kolovica, ka mbetur vetëm një pllakat i shkatërruar. E ky nuk është i vetmi projekt që nuk u realizua.

Buxheti prej 6.5 milionë euro sa ishte i paraparë për këtë vit për ndërtimin e çerdheve të reja, nuk u shpenzua në tërësi nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.