LAJMET E MBRËMJES

Opozita e ndarë për dërgimin e presidentes në Kushtetuese për mosdekretimin e Isufajt

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Kryesia e Kuvendit ka marrë vendim që të enjten të diskutohet për raportin e Komisionit Evropian. Po ashtu, në këtë seancë do të tentohet sërish kalimi i marrëveshjeve ndërkombëtare. Pas mbledhjes së Kryesisë, shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri, tha se shkaku i mosunitetit, opozita ka dështuar ta dërgojë në Kushtetuese presidenten Vjosa Osmani për rastin e mosdekretimit të Blerim Isufajt për kryeprokuror

Partitë opozitare kanë dështuar ta dërgojnë në Kushtetuese presidenten Vjosa Osmani për rastin e mosdekretimit të kandidatit për kryeprokuror, Blerim Isufaj.

Shefi i Grupit parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri, pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit, tha se subjekti që i përket dhe AAK-ja ishin të gatshëm por jo edhe LDK-ja.