LAJMET E MBRËMJES

Mungesa e barnave dhe e stafit, pengesat kryesore për trajtim në Klinikën e Onkologjisë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në lansimin e fushatës “Zbulimi i hershëm shpëton jetë” në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, kryeministri Albin Kurti dhe ministri Shëndetësisë, Arben Vitia, thanë se shërbimet onkologjike janë përmirësuar, pasi buxheti është rritur për 100 milionë euro. E përfaqësues të Qendrës për Luftimin e Kancerit të Gjirit thonë se në Klinikën e Onkologjisë ka mungesë të gjërave bazike

Mungesa e barnave dhe e stafit janë vetëm dy prej vështirësive me të cilat po përballet Klinika e Onkologjisë në QKUK, ku trajtohet sëmundja e kancerit të gjirit.

Në lansimin e fushatës ndërgjegjësuese me moton “Zbulimi i hershëm shpëton jetë”, Nafije Latifi, drejtoreshë e qendrës për luftimin e kancerit të gjirit “Jeta Vita”, foli edhe për vështirësi të tjera.