LAJMET E MBRËMJES

Kryetari i ri i Zubin-Potokut thërret serbët t’i bashkohen ekipit të tij qeverisjes

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në fshat është betuar edhe kryetari i Zubin-Potokut, Izmir Zeqiri. Në Zyrën për Komunitete në Çabër, ai është zotuar të marrë parasysh kërkesat e serbëve, që e përbëjnë shumicën në këtë komunë veriore, e po ashtu i ka ftuar profesionistët nga komuniteti serb t’i bashkohen ekipit të tij qeverisës. Shprehu bindjen se shpejt do të kthehet në objektin kryesor të Komunës

Izmir Zeqiri është betuar të enjten në Çabër, në objektin ku ka punuar edhe më herët si zyrtar komunal.

Mandatin kryetari i ri i Zubin-Potokut e mori në Zyrën për Komunitete dhe Kthim, prej ku ai më herët lëshonte certifikata. Ai u premtoi banorëve serbë të Komunës, që janë shumicë, se do t’i përfillë kërkesat e tyre dhe i ftoi për bashkëpunim.