LAJMET E MBRËMJES

Osmani: Pa u bërë 24 orë Serbia shkeli Marrëveshjen, Asociacioni sipas Kushtetutës

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Presidentja Vjosa Osmani ka thënë, të mërkurën, se Serbia duke mos respektuar marrëveshjen, ka konfirmuar se dialogu nuk ka asnjë vlerë për të. Ajo ka kërkuar nga bashkësia ndërkombëtare presion dhe penalizime ndaj Serbisë. Ka thënë se Asociacioni do të bëhet në përputhje me vendimin e Gjykatës Kushtetuese

Presidentja Vjosa Osmani ka thënë se Serbia po vazhdon me avazin e vjetër duke mos i respektuar marrëveshjet e arritura në dialog.

Ka thënë se ende pa u mbushur 24 orë nga dakordimi në Ohër, Serbia ka shkelur premtimet e dhëna.