LAJMET E MBRËMJES

Një 4-vjeçar goditet me shuplakë nga një edukatore, në një kopsht privat në Mitrovicë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Një edukatore në një çerdhe private në Mitrovicë ka goditur me shuplakë një fëmijë. Në çerdhe thanë se videot e dëshmojnë momentin e dhunës. Ndërkaq, prindërit e 4-vjeçarit që ende nuk flet, thanë të kenë parë shenja dhune tek ai edhe më herët.

Këto janë shenjat e dhunës ndaj një 4-vjeçari që, sipas nënës së tij, i janë shkaktuar të hënën në mesditë gjatë qëndrimit në çerdhen private “Nina” në Mitrovicë.

Ajo thotë se është lajmëruar nga drejtoresha e çerdhes dhe se i janë treguar video-incizimet në të cilat shihet edukatorja tek e godet me shuplakë fëmijën, për të cilin tha se nuk flet akoma.