LAJMET E MBRËMJES

Vuçiqi tregon “të këqijat” e planit evropian dhe rreziqet nëse ai nuk pranohet

Foto: AP
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Presidenti serb, Aleksandër Vuçiq, ka raportuar të enjten para deputetëve të Kuvendit të Serbisë. Në Kuvend prezantoi ato që ai i konsideron të meta të planit evropian të propozuar nga ndërkombëtarët për arritjen e marrëveshjes me Kosovën, por edhe pasojat që Serbia mund t’i ketë në rast të mos pranimit të tij. Seanca u përcoll me diskutime të shumta e të ashpra mes deputetëve. Prezentë në seancë ishin edhe përfaqësuesit e Listës Serbe

Kosova ishte arsyeja që presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, i ka mbledhur në një seancë deputetët serbë, të enjten.

Në Kuvend, Vuçiqi prezantoi një raport për Kosovën, me zhvillimet që e kanë përcjellë atë që nga viti i shkuar.