LAJMET E MBRËMJES

Përplasje për titujt akademikë dhe plagjiaturën në Komisionin për Arsim

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Buxheti për arsim për vitin 2023 do të jetë për 9.7% më i lartë se ai i këtij viti, vlera e të cilit do të jetë mbi 82 milionë euro, ka bërë të ditur sot ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci gjatë raportimit para Komisionit për Arsim.

Duke folur për zëvendësimin e orëve të humbura në ditët e vikendit, Nagavci ka thënë se pjesëmarrja e nxënësve ishte e ulët në javët e para, por trendi ka nisur të ndryshojë.