LAJMET E MBRËMJES

Haradinaj fton Kurtin në interpelancë për veriun

 

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka kërkuar që kryeministri Albin Kurti të raportojë në Kuvend mbi situatën politike dhe të sigurisë, pas dorëheqjes së zyrtarëve serbë të veriut nga institucionet e Kosovës. Krahas kësaj, ai ka njoftuar se do të dorëzojë në Kuvend edhe një rezolutë për veriun, e në rast të mosaprovimit të saj ka paralajmëruar edhe disa masa të tjera

Kërkesë për interpelancë në Kuvend lidhur me gjendjen në veri i ka bërë kryeministrit Albin Kurti kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj.