LAJMET E MBRËMJES

Nuk përjashtohet rritja e çmimit të energjisë elektrike

 

Si shkak i motit të mirë, çmimi i energjisë elektrike në tregjet ndërkombëtare ka pësuar rënie, por ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, nuk ka përjashtuar mundësinë e ngritjes së këtij çmimi kur temperaturat do të bien.

Këtë e tha gjatë raportimit në Komisionin për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti.