LAJMET E MBRËMJES

Fëmija 4-vjeçar pëson lëndime në këmbë nga sulmi brenda oborrit të çerdhes në Prishtinë

 

Kafshime në këmbën e djathtë ka pësuar të hënën një fëmijë 4-vjeçar, si pasojë e sulmit nga një qen endacak brenda oborrit të çerdhes në të cilin qëndronte.

Sulmi ka ndodhur rreth orës 15 dhe në prani të edukatores përgjegjëse.