LAJMET E MBRËMJES

Pensionistët kërkojnë subvencionim me nga 100 euro deri në rritje të pensioneve

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Deputetët e Kuvendit të Kosovës e kanë filluar ndryshe sesionin vjeshtor. Në hyrje të ndërtesës ata u pritën me lule dhe një broshurë nga pensionistët. U kërkohej që ta largojnë kushtëzimin për t’u lajmëruar në zyrat përkatëse çdo gjashtë muaj, për të dëshmuar që janë gjallë, por edhe subvencionimin me nga 100 euro deri në rritje të pensioneve.

Aksioni u realizua në kuadër të fushatës “Dinjitetet për pensionistët” dhe pati mbështetje edhe të deputetëve, kryesisht opozitarë.